ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ Η ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΓΑΖΩΣΕ ΜΕ 99 ΣΦΑΙΡΕΣ...

Τρεις μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό της από την ένοπλη επίθεση στην αστυνομική διεύθυνση Αγίας Παρασκευής, η νεαρή δόκιμη αστυφύλακας Σοφία Ψυχογιού βγήκε από το νοσοκομείο και ελπίζει ότι σε περίπου έναν χρόνο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει πλήρως το δεξί χέρι της.
Μία από τις σφαίρες τής προξένησε βαριά βλάβη στον δεξιό βραχίονα και μερική παράλυση. Υπεβλήθη σε μικροχειρουργικές επεμβάσεις σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου χθες οργανώθηκε τελετή για το εξιτήριό της.
Αμήχανη η δόκιμη ειδική φρουρός, ερωτώμενη για το τι θα έλεγε στους δράστες αν τους συναντούσε, απάντησε: «Θα τους έλεγα... Φιλαράκια για πείτε μου... Δηλαδή τι; Πώς σας ήρθε και περάσατε έξω από το τμήμα και ρίξατε και τι καταλάβατε; Επεσα κάτω... Και τι έγινε; Λάθος σημάδι. Επέζησα».

Η Σοφία Ψυχογιού περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης. «Ημουνα πλάτη. Μιλούσα με άλλο παιδί. Γυρνώντας πίσω, την τρώω... σκάω κάτω. Μόνο άκουγα... Σφαίρες. Μετά μαύρο τελείως. Δεν είδα καν, δεν ήξερα καν πόσοι ήταν, τι ήταν», είπε.
Από την πλευρά του, ο χειρουργός κ. Δαούτης χαρακτήρισε την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη πολύ δύσκολη και εκτίμησε ότι σε περίπου έναν χρόνο η κοπέλα θα νιώθει και θα κουνάει το χέρι της κανονικά.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ "ΣΕΧΤΑΣ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ 2 ΛΕΞΕΙΣ...
"ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ"...
ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
27-1-2010
http://bit.ly/bA5Vkm

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το επόμενο επίπεδο του φορητού gaming