ΚΑΙ ΝΕΑ "ΠΥΡΑ" ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...

Να βάλει τέλος στον εμπαιγμό των αγροτών κάλεσε την κυβέρνηση και τον Γ. Παπανδρέου ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο νέων αγροτών.
'Άμεση υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων του ΠΑΣΟΚ και ανάληψη πρωτοβουλίας από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για να απαντήσει στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση να απαξιώνει την Ελλάδα που παράγει και δημιουργεί και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους δρόμους.
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ χαρακτήρισε ως μεγάλη αντίφαση το γεγονός ότι ενώ από τη μία η κυβέρνηση και η υπουργός Κατερίνα Μπατζελή υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει... σάλιο για τους αγρότες, από την άλλη βρίσκει ένα δισ. ευρώ για να επιδοτηθούν οι επιχειρηματίες, μέσω του ΟΑΕΔ, για τις εργοδοτικές εισφορές και τους μισθούς.
Έκανε λόγο για απολύτως λογικά αιτήματα των αγροτών, καθώς κάποιοι εάν δεν ενισχυθούν φέτος δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν στη συνέχει το επάγγελμα του αγρότη.

"Η ελληνική οικονομία, χωρίς αγροτική οικονομία δεν μπορεί να υπάρξει" είπε ο κ. Τσίπρας.
Όσο ο όδιος ο πρωθυπουργός δεν παίρνει πρωτοβουλίες για να καλύψει τις αποστάσεις της κυβέρνησης από την κοινωνία, τα προβλήματα θα διογκώνονται, κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

ΠΡΕΖΑ TV
27-1-2010
http://bit.ly/aYuICr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το επόμενο επίπεδο του φορητού gaming