Έντονη χιονόπτωση στο νομό Ιωαννίνων...

Από το http://ping.fm/BeSwd

Με χιόνια στις ορεινές κυρίως περιοχές και αρκετό κρύο ξύπνησε και σήμερα η Ήπειρος.Από χθες το μεσημέρι ξεκίνησαν οι χιονοπτώσεις και στις ορεινές περιοχές του Νομού Ιωαννίνων και τα μηχανήματα καθάριζαν τους επαρχιακούς δρόμους σε Ζαγόρι, Κόνιτσα και Μέτσοβο.Οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί ακόμη και στα πλέον απομακρυσμένα και ορεινά χωριά όπως η Φούρκα, η Βωβούσα,η Μηλιά και η Αετομηλίτσα.
Χωρίς αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο...

χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, όπου από το πρωϊ σημειώνεται και πάλι ασθενής χιονόπτωση.
Κακοκαιρίας συνέχεια...
Ίδιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει ακόμη και στην πόλη των Ιωαννίνων και σε χωριά του Λεκανοπεδίου,σύμφωνα με δηλώσεις του καθηγητή μετεωρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Άρη Μπαρτζώκα,στα τοπικά ΜΜΕ.
Η κακοκαιρία στο νομό Ιωαννίνων θα συνεχιστεί και τις δύο επόμενες μέρες. Την Πέμπτη, λόγω της αλλαγής των ανέμων οι οποίοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, θα ανεβεί σημαντικά η θερμοκρασία στις πεδινές και ημιορεινές περιοχές. Έτσι, τα χιόνια θα περιοριστούν στις ορεινές περιοχές.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι νεφελώδης, αλλά για το Σαββατοκύριακο αναμένεται ένταση των φαινομένων με βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά.
http://bit.ly/9F9p3K

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το επόμενο επίπεδο του φορητού gaming