ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΚΕ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΧΤΕΡ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙ-ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ...

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ...ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ...

«Η εφαρμογή του νέου μοντέλου αγροτικής ανάπτυξης που επιδιώκει η κυβέρνηση, οδηγεί στην οριστική εξόντωση της μικρομεσαίας αγροτιάς», σύμφωνα με το ΚΚΕ που συμπεραίνει ότι «γι' αυτό δεν ικανοποιεί τα δίκαια αιτήματά της και συκοφαντεί τον αγώνα της.
Μ' αυτό το μοντέλο συμφωνεί και η Ν.Δ. Η θέση της κατά των μπλόκων αποτελεί στήριξη της κυβερνητικής αδιαλλαξίας».
Για το λόγο αυτό θεωρεί ότι «μονόδρομος για τη μικρομεσαία αγροτιά είναι η συσπείρωσή της και η κλιμάκωση της πάλης της. Η ανάπτυξη της συμμαχίας της με την εργατική και τους αυτοαπασχολούμενους μπορεί να δώσει δύναμη και προοπτική στον αγώνα για τη δικαίωση των αιτημάτων της».

Σύμφωνα με το ΚΚΕ «οι διαρθρωτικές αλλαγές και οι θεσμικές παρεμβάσεις που εξαγγέλλει η κυβέρνηση, αποτελούν τη συνέχεια της πολιτικής που οδήγησε στον αφανισμό της λιπασματοβιομηχανίας στη χώρα μας, στο κλείσιμο των δύο από τα πέντε εργοστάσια ζάχαρης και των μεταποιητικών μονάδων καπνού, στη συρρίκνωση της σποροπαραγωγής, στις αυξημένες εισαγωγές αγροτικών προϊόντων που μπορούμε να παράγουμε, στην αυξανόμενη ανεργία και φτώχεια αγροτών, εργατών, αυτοαπασχολούμενων».

ΠΡΕΖΑ TV
27-1-2010
http://bit.ly/bvg2I8

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το επόμενο επίπεδο του φορητού gaming